O nama

Kompanija Qvattro company osnovana je 2001 godine kao trgovinsko preduzeće sa sedištem u Beogradu. Početak poslovanja bio je pun izazova sa mnoštvom prepreka koje smo, vođeni velikom željom, upornošću i radom uspeli da prebrodimo i postanemo prepoznatljiv i stabilan brend na tržištu, što nam je bio i jedan od osnovnih ciljeva. U početku, preduzeće se bazira na veleprodaji prehrambenih proizvoda, a 2003 godine kreće sa otvaranjem maloprodajnih objekata. To su bili manji formati prodavnica. Stalnim širenjem I otvaranjem novih maloprodajnih objekata, od 2008 godine donesena je odluka o promeni brenda. Nekadašnji Qvattro marketi prerastaju u Prodavnice Sunce i Mega Sunce, a formati maloprodajnih objekata su na površini od 400 do 1200 kvadratnih metara. Danas u sistemu Qvattro company posluje 44 maloprodajnih objekata, a cilj nam je da u 2020-toj otvorimo još prodavnica

Godine 2013-te proširujemo delatnost na Pekarsku industriju I osnivamo zasebnu firmu koja stoji iza brenda Pekarska Industrija Sunce. Proizvodnju vodi tim od 12 tehnologa. Proizvodnja je organizovana tako da ovaj tim brine svih 24h o kvalitetu i ispravnosti naših proizvoda. Dobar kvalitet naših proizvoda rezultat je pažljivog odabira sirovina, sopstvenih receptura i smesa koje kreira naš razvojni centar , a uporedo koristimo i znanja drugih institucija iz ovih oblasti.

Koncepcija izbora najsavremenije opreme nam omogućava, osim linijske proizvodnje hleba, proizvodnju domaćih hlebova sa tradicionalnim postupkom dugotrajne fermentacije. Te hlebove karakteriše specifična aroma, šupljikavost i produžena svežina.

Prelaskom u novi proizvodni pogon od 10.000 kvadratnih metara, za koji slobodno možemo reći da je jedan od najmodernijih i najvećih na Balkanu, možemo se pohvaliti kapacitetom dovoljnim da svakodnevo snabdevamo nekoliko stotina hiljada potrošača.

Dve godine za redom, učestvovali smo na prestižnom Novosadskom Sajmu gde smo nagradjeni kao ukupni pobednici u kategoriji proizvoda od brašna.

Danas, sa ponosom ističemo da smo na dobrom putu da svoje planove ostvarimo u budućnosti i postanemo još konkurentniji.

Tokom vremena, kompanija se razvijala, a iz godine u godinu smo beležili rast, zapošljavali nove kadrove, trudili se da mladim ljudima bez iskustva pružimo priliku da postanu deo našeg kolektiva, da sa nama rastu, usavršavaju se i stiču kako poslovna, tako I životna iskustva. Zajedničkim snagama smo stigli na mesto gde se danas nalazimo I napominjemo da se tu nećemo zaustaviti. Naša misija je da budemo još bolji i pouzdaniji. Konstantnom rastu iz kog crpimo pokretačku snagu, umnogome doprinose naši zaposleni koji su deo Qvattro tima, a kojih u ovom momentu ima preko 1000. Stručan kadar, predanost poslu, marljiv rad, usavršavanja, proširenje postojećih kapaciteta, novootvoreni objekti koji ispunjavaju najviše standarde kao i zadovoljni potrošači daju nam vetar u leđa i motivišu nas da nastavimo hod krupnim korakom i u godinama koje dolaze. Vizionarsko upravljanje kao rezultat ima uspešnu kompaniju u stalnom usponu. Imperativ poslovanja je da budemo najbolji u onome što radimo. Insistiramo na kvalitetu, odgovaramo na izazove savremenog doba, gradimo poverenje I dobre partnerske odnose.

Sve ovo ne bi bilo moguće bez vas, kao najvažnijeg faktora. Zbog toga ćemo uvek imati sluha za sve što imate da nam kažete, bilo da je to predlog, sugestija, kritika ili pohvala.